Afspraak maken?

U kunt met of zonder verwijzing van een huisarts of specialist een afspraak maken bij de fysiotherapeut of manueel therapeut. Zoals u kunt lezen onder het kopje "hoe komt u bij de fysiotherapeut terecht?" zijn deze professies vrij toegankelijk voor patiënten. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met de praktijk, zodat u op de wachtlijst kan worden gezet. Er bestaat een wachtlijst als er meerdere mensen aanvraag hebben gedaan voor fysiotherapeutische of manueel therapeutische hulp. De therapeuten zullen zo spoedig als mogelijk de mensen op de wachtlijst een bericht geven over aanvang van de behandeling. U kunt natuurlijk ook even langskomen aan de balie om een afspraak te maken met een van onze fysio- of manueel therapeuten.

Tijdens uw eerste behandeling is het verstandig om uw verzekeringsgegevens te kunnen tonen aan de behandelend fysio- of manueel therapeut, door middel van uw zorgverzekeringspas. Samen met uw persoonlijke gegevens kan de fysiotherapeut nakijken of u recht heeft op vergoeding van de behandelingen, maar ook voor hoeveel behandelingen per jaar uw verzekering dekt. Meer informatie over deze vergoedingen kunt u vinden op deze website, onder "verzekering".

De eerste behandeling zal voornamelijk bestaan uit het winnen van informatie omtrent uw klacht(en). De fysiotherapeu moet een duidelijk beeld krijgen van onder andere het ontstaan van uw klachten, de symptomen, etc. Na het uittesten in een lichamelijk onderzoek van een aantal vermoedens van de fysiotherapeut omtrent uw klacht(en) kan deze de behandeling uitstippelen. Dit betekent dat de therapeut afweegt welke therapievorm het beste toegepast kan worden bij uw klacht(en).

Wanneer U met ons een afspraak wenst te maken dan kunt U het "Contactformulier" invullen. Tevens kunt U ons bellen op 0180-315620 voor afspraken in Nieuwerkerk en op 0180-632188 voor afspraken in Zevenhuizen.

 
IJslandsmos 4
2914 SH Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel: 0180-315620

Leliestraat 3
2761 HD Zevenhuizen
Tel: 0180-632188

Sportcentrum "de Koornmolen"
Tweemanspolder 6a
2761 ED Zevenhuizen
Tel: 0180-634021
Deze praktijk is aangesloten bij
ZorgPunt Zuidplas